Atenție la țepe! Un amator de chilipiruri a cumpărat apă colorată în loc de motorina

Un argeșean a cumpărat 160 de litri de motorina la un preț foarte mic de la un individ. Din nefericire, s-a dovedit că ceea ce cumpărase fusese apă colorată, iar pătrunderea acesteia în sistemul de alimentare al mașinii s-a soldat cu o vizită foarte scumpă în service.

Păgubitul se afla la poarta casei sale când suspectul a oprit și i-a spus că ar avea de vânzare mai mulți litri de motorină ieftină. Încântat de prețul oferit, mult sub cel de la benzinărie, omul nu a stat pe gânduri şi a dat peste 500 lei pentru 160 de litri de combustibil.

Ceea ce credea că este o afacere profitabilă s-a dovedit însă a fi o mare țeapă. Motorina cumpărată nu era altceva decât apă colorată. Falsificatorul de combustibil a fost prins de polițiști și dus la audieri.

Pentru amatorul de chilipiruri însă, problemele nu s-au oprit aici, pentru că defecțiunile provocate de apa pătrunsă în sistemul de alimentare cu combustibil au necesitat o reparație costisitoare. La final, amatorul nostru de chilipiruri a plătit pentru 160 de litri de motorină peste 4.000 de lei. Practic, de 5 ori mai mult decât dacă ar fi cumpărat motorină de la pompă.

via | realitatea.net

Adaugă un comentariu