AMCKART: primul circuit indoor

Incepand din august 2013, AMCKART a deschis un nou circuit. Acesta se  afla in parcarea supraterana a complexului comercial AFI PALACE COTROCENI si are o lungime de aproximativ 300 de metri si o latime de aproximativ 6 metri, fiind primul circuit de karting din interiorul Bucurestiului.

Circuitul este construit folosind sistemul Flexi-Track, unul dintre cele mai sigure sisteme de formare a pistei din lume si isi  desfasoara activitatea cu o flota de 7 karturi – dotate cu centuri de siguranta si roll-bar avand motoare de 9 cp,  marca SODI Kart. Pe pista circuitului a fost aplicat un tratament  ce sporeste aderenta si in acelasi timp si gradul de siguranta al participantilor.’ a declarant Lucian Moldovan, unul dintre actionarii circuitului.

Centrul se adreseaza tuturor celor care doresc sa petreaca timpul liber intr-un mod placut, putand fi organizate  si activitati de tip team building sau evenimente private cu o gama completa de servicii, festivitati de premiere, decernari de cupe si premii atat pentru concurenti cat si pentru spectatori, servicii de catering, s.a. Sistemul de cronometrare este unul performat capabil sa ofere informatii in timp real si permite organizarea unor competitii sportive.

„Am investit peste 100.000 de euro pentru a oferi clientilor nostri cele mai inalte standarde de siguranta a declarat Lucian Moldovan. „Pentru 2014  intentionam sa dezvoltam ambele centre de agrement, si cel din Tunari si cel din Bucuresti. Am adus pentru prima data in Romania, karturile cu doua locuri, ideale pentru parinti si copii. Acestea vor fi disponibile pe circuitul din Tunari. Tot aici intentionam sa inlocuim toata flota de kart-uri cu modele de top. In Afi avem deja primele karturi din tara dotate cu centuri de siguranta.

AMCKART Bucuresti este unul dintre principalii sustinatori ai sporturilor cu motor din Romania, fiind de-a lungul timpului gazda dar si organizator pentru numeroase evenimente sportive: Campionatul National de Karting, C.N. de Autoslalom, C.N. de Supermoto.

Centrul de Agrement si Competitii Sportive AMCKART este amplasat pe Soseaua de centura a capitalei, in zona comunei Tunari, si a fost deschis in anul 2003. Centrul este construit pe o suprafata de 63.000 mp si are  pista outdoor cu o lungime totala de 1.240 m si o latime medie de 8 m respectand normele de siguranta pentru organizarea de competitii nationale si internationale si este dotat cu un sistem performant de iluminare nocturna. Circuitul a fost proiectat cu sprijinul Federatiei Nationale de Automobilism si Karting si cu acordul Comisiei Internationale de Karting  (CIK).

AMCKART ofera si un spatiu tehnic de 2.600 mp, padocuri pentru 200 de concurenti, tribune cu o capacitate totala de 500 de locuri, un restaurant cu terasa si o parcare generoasa, gratuita.

Adaugă un comentariu