Aniversare 110 ani Rolls Royce

Rolls-Royce va celebra 110 ani de la infiintarea marcii la traditionalul concurs de design desfasurat anual la Grand Hotel Villa dEste din Cernobbio, pe malul Lacului Como, care va avea loc pe 23-25 mai 2014.

A 85-a editie Concorso dEleganza, care se va desfasura la Villa d’Este pe 23-25 mai va prilejui aniversarea de 110 ani de la infiintarea marcii Rolls-Royce.

Celebra marca britanica aflata in portofoliul BMW, fondata in 1904, si-a expus primele modele la salonul de la paris in decembrie 1904.

Ca in fiecare an, concursul de design va alege cele mai frumoase masini dintre 50 de masini istorice. In paralel, se va desfasura si un concurs pentru concepte si prototipuri.

Pentru evenimentul din acest an, in prima seara, parcarea de la Villa Erba se va transforma intr-un cinema deschis unde va rula remake-ul dupa filmul Marele Gatsby, cu Leonardo di Caprio in rolul principal.

O expozitie cu cele mai exclusive modele Rolls-Royce va fi deschisa la Villa Erba pentru a marca cei 110 ani de existenta a firmei.

 

 

Adaugă un comentariu