Anunț care ar fi fost deosebit de interesant dacă venea însoțit de mai multe detalii: un nou SUV compact Honda va debuta în 2023

Japonezii au confirmat că denumirea noului SUV pe care îl vor comercializa în Europa începând din 2023 va fi Honda ZR-V. Mai putem adăuga, tot conform surselor oficiale, că automobilul va fi pus în mișcare de către un grup motopropulsor hibrid de tip e:HEV (motor 1.5 VTEC, transmisie CVT).

Dincolo de limitele comunicatului companiei, vă putem spune că înfățișarea mașinii va fi foarte apropiată de seriei Honda ZR-V proaspăt prezentată în China și de a seriei HR-V destinate pieței americane (altceva decât Honda HR-V actuală din Europa). Pe piața europeană, Honda ZR-V se va înscrie la un nivel situat între seriile HR-V și CR-V. Platforma tehnică provine de la Honda Civic. Japonezii sunt convinși că, în contextul unei cereri ridiacte pentru SUV-urile compacte, distribuirea Hondei ZR-V va marca un pas evolutiv important pentru dezvoltarea strategică a mărcii pe plan european.

taguri
Adaugă un comentariu

Articole similare