Apple Titan – Viitorul mașinilor electrice autonome vine din Cupertino

Apple este una dintre cele mai bine cotate firme de pe mapamond, iar succesul de care se bucură aduce cu sine și foarte mulți bani. Astfel, Apple nu bate pasul pe loc și își extinde “tentaculele” către zona auto. Conform unui raport publicat de Reuters, Apple lucrează în secret la un model electric autonom.

Titan este numele viitorului vehicul Apple și, pentru moment, nu știm dacă producătorul de device-uri din Cupertino vrea să intre cu adevărat în această industrie sau doar încearcă să ne arate ce poți face cu mulți bani și cu multe informații. Proiectul Titan se desfășoară de aproximativ 1 an, iar la el lucrează câteva sute de angajați.

Dar industria auto nu este una ușoară, motiv pentru care Apple a mers să ceară expertiză din partea Magna Steyr, celebrul furnizor auto din Austria. În plus, anul trecut, Marc Newson, designer-ul industrial care a proiectat conceptul Ford 021C și Johann Jungwirth, fost președinte și CEO în cadrul diviziei de cercetare Mercedes-Benz America de Nord, s-au alătura companiei din Cupertino.

Așteptăm cu nerăbdare să facem cunoștință cu rezultatul final, însă cu siguranță mai avem de așteptat câțiva ani buni.

Sursa | Reuters

Adaugă un comentariu