ARMATA 360: Mergi la bordul tancului românesc TR 85 M1 (Video)

Libertatea lansează un proiect editorial în premieră, alături de Ministerul Apărării Naţionale. Armata 360°’ este o campanie realizată cu o cameră specială care dă posibilitatea privitorului să vadă toate unghiurile din care a fost filmat un videoclip. În primul episod vă ducem la bordul tancului românesc TR 85 M1 . Intră şi descoperă armamentul. 

 

Mișcați ecranul telefonului mobil sau atingeți cu degetul pentru a putea vedea imaginea 360°. Dacă sunteți la un computer, explorați imaginea cu ajutorul mouse-ului. 

Conceptul de 360° de grade dă impresia utilizatorului că se află chiar el acolo unde se întâmplă acțiunea. Cu ajutorul realității virtuale, ne propunem să vă ducem în interiorul poligoanelor militare, în tancuri, mașini de luptă, elicoptere , avioane, la bordul navelor militare şi chiar în adâncuri, alături de scafandrii militari. Dumneavoastră veți putea stabili, cu o simplă atingere a ecranului,  ce vreţi să vedeţi într-un astfel de clip 360°.
Libertatea.ro este prima publicație din România care deschide o secțiune specială dedicată Realității Virtuale, iar Armata este prima instituție publică care intră într-un astfel de proiect.
Adaugă un comentariu

Articole similare