Aston Martin RapidE disponibil din 2019

Aston Martin RapidE va fi disponibil din 2019 pentru vânzare în ediţie limitată. RapidE este primul model full electric dezvoltat de compania britanică şi are la bază modelul Rapide AMR.

Pentru realizarea modelului electric RapidE cei de la Aston Martin și-a unit forțele cu compania Williams Advanced Engineering. Britanicii nu au oferit detalii despre puterea motorului electric care va propulsa noul RapidE.

“După ce am dezvăluit conceptul RapidE în octombrie 2015, ajungem la o altă piatră de hotar, confirmând că acum punem în producție primul Aston Martin electric. RapidE reprezintă un viitor durabil în care valorile Aston Martin nu coexistă alături de un nou sistem de propulsie cu emisii zero, ci sunt îmbunătățite de acesta. Motorul cu combustie internă a fost inima Aston Martin pentru mai mult de un secol și va continua să fie pentru anii următori. RapidE va prezenta viziunea, dorinţa si capacitatea Aston Martin de a îmbraţişa cu succes schimbările radicale” a declarat CEO-ul Aston Martin, Andy Palmer.

Aston Martin RapidE va fi fabricat doar în 155 de exemplare care vor putea fi cumpărate din 2019.

Adaugă un comentariu