Audi Prologue Avant Concept – Un potențial rival pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake

Acum câteva sătpămâni, Audi a publicat o serie de schițe cu viitorul Prologue Avant, conceptul pregătit să debuteze în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Astăzi, oficialii germani vin cu detalii complete cu privire la prototipul care ar putea da naștere unui rival pentru Mercedes-Benz CLS Shooting Brake.

Audi Prologue Avant Concept măsoară 5.110 mm în lungime, 1.970 mm în lățime, 1.400 mm în înălțime și are un ampatament de 2.990 mm. Asemeni conceptului din care derivă, Prologue Avant dispune de scaune individuale pentru toți cei 4 pasageri, plus o serie de accesorii și linii elegante.

 

Audi Prologue Avant Concept – Sistem de propulsie

Sub capotă, Audi Prologue Avant Concept ascunde un sistem hibrid alcătuit dintr-un propulsor V6 de 3,0 litri TDI și un motor electric. În total, sistemul de propulsie oferă 455 CP și îi permite conceptului german să accelereze de la 0 la 100 km/h în doar 4,1 secunde. Deși vorbim despre valori mult peste media din piață, Prologue Avant Concept se laudă cu un consum de doar 1,6 litri la 100 de kilometri, în timp ce emisiile de CO2 se cifrează la 43 de grame per kilometru.

Adaugă un comentariu