Trafic îngreunat pe Autostrada Soarelui! Se lucrează pe sensul către Constanța

Bucureștenii care și-au luat liber în această vineri, sperând că vor evita traficul aglomerat către Constanța dacă pleacă dis de dimineață, au avut o surpriză neplăcută: pe Autostrada Soarelui (A2) se circulă îngreunat, pe o singură bandă, din cauza unor lucrări pe carosabil.

Reparațiile pe Autostrada A2 București-Constanța sunt efectuate în momentul de față la kilometrul 13, pe sensul de mers înspre litoral. Din acest motiv, traficul este oprit pe prima bandă, toate autoturismele fiind redirecționate către cea de-a doua.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

 Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Poliția Română a anunțat demararea lucrărilor astăzi, 19 iulie, la ora 09:15. Vestea bună pentru cei care își vor petrece weekendul la mare este că reparațiile nu sunt programate să dureze decât până astăzi, la prânz.

Site-ul oficial al Poliției Române a publicat în această dimineață următorul mesaj adresat cetățenilor: „Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită până la orele 12:00 pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 13, pe prima bandă, unde au loc lucrări la partea carosabilă. Traficul se desfăşoară îngreunat, doar pe banda a doua‘.

 

Sursa foto: Facebook/Sanyika Kiss

Adaugă un comentariu