Renault Trafic facelift – design ușor modificat și noi sisteme de asistență

Renault Trafic a primit prin acest facelift un design ușor modificat și o serie de noi sisteme de siguranță.

Trafic Combi și SpaceClass au acum o nouă geometrie a calandrului și capotei. Bara de protecție a fost redesenată, apare o linie cromată, care urmează semnătura luminoasă în forma literei C.

Pentru interior francezii au pregătit un nou schimbător de viteze și contururile comenzilor de aer condiționat au acum accente cromate. Sistemul multimedia Renault EASY LINK, care incorporează navigația, își face apariția la bordul noilor modele. Compatibil cu Android Auto și Apple CarPlay, este afișat pe un ecran de 8 inci și vine cu un încărcător de smartphone cu inducție.

Trafic Combi și SpaceClass oferă noi sisteme de asistență: Adaptive Cruise Control pentru a menține viteza selectată, Active Inter-City Emergency Braking pentru a avertiza șoferul și chiar frâna în locul său, pentru a evita coliziunile, și Lane Departure Warning pentru a avertiza atunci când părăsesc banda de circulație în mod neintenționat. O altă caracteristică nouă este Blind Spot Warning, cel care facilitează schimbarea benzii, atenționând asupra unui vehicul aflat în zona fără vizibilitate. Un nou airbag frontal potrivit pentru doi pasageri sporește, de asemenea, siguranța la bord.

Sunt oferite trei motoare diesel: noul motor dCi 150 (cutie de viteze manuală și automată EDC), un nou motor dCi 110 (cutie de viteze manuală) și motorul dCi 170 (cutie de viteze automată EDC). Echipată cu tehnologia Stop & Start, gama este compatibilă cu noile reglementări stabilite de standardul Euro 6D FULL.

Startul vânzărilor este prognozat pentru martie 2021.

taguri
Adaugă un comentariu