Avantajele inchirierii unei masini pentru afaceri

Oamenii de afaceri sunt in general prinsi in multe calatorii obositoare si costisitoare. Chiar daca banii nu reprezinta mereu o problema pentru acestia, timpul cu siguranta le da batai de cap. Astfel, o posibila rezolvare a acestei probleme este inchirierea unei masini din orasul in care ajung. Aceasta metoda le ofera o multitudine de avantaje, precum:

Alegerea modelului.

In functie de ce presupune calatoria de afaceri, modelul devine important. Spre exemplu, sunt multe firme de inchirieri auto in Cluj care ofera o multitudine de modele, de la cele luxoase pana la cele mai mult practice. Daca unele calatorii de afaceri presupun incheiere de contracte, inseamna ca nu va fi necesara o masina mare. In schimb, altele presupun pe langa incheierea contractului si obtinerea anumitor bunuri care vor trebui transportate ulterior. De aceea este avantajos sa se pune in evidenta cat mai multe modele.

Economie de timp

Un mare impediment in afaceri este reprezentat de timp. Drumurile lungi prin soselele aglomerate nu sunt pe placul oamenilor de afaceri. In aceasta idee, de ce sa nu zboare linistiti cu avionul si sa apeleze la o companie care ofera masini de inchiriat la destinatie? In prealabil, o programare poate oferi clientului masina chiar din aeroport adusa de unul dintre reprezentantii firmei.

Mai putine griji

Este foarte cunoscut faptul ca niciun om nu o sa poarte aceeasi grija pentru o masina inchiriata ca si pentru cea personala. In plus, poate ca persoana in cauza isi doreste o masina luxoasa cu care sa faca impresie buna viitorilor parteneri, insa nu este timpul oportun achizitionarii uneia. Prin urmare, cel mai simplu lucru de facut este sa se inchirieze un autoturism. Costul inchirierii nu se poate compara cu cel al achizitionarii. Mai mult decat atat, o parte considerabila dintre firmele care se ocupa cu acest gen de servicii, includ in pachetele promotionale soferi. Astfel, grija beneficiarului se diminueaza si mai mult. Poate sta relaxat pregatindu-si documentele pentru intalnirea importanta sau pur si simplu sa se bucure de priveliste pentru ca altcineva se va ocupa de drum si de parcarea masinii.

Confort

Pentru majoritatea oamenilor de afaceri, automobilul este cel mai confortabil mod de a calatori, dupa zborul cu avionul. Clientul poate apela la o masina spatioasa, pe care sa o conduca linistit pana la destinatie.

Intimitatea

Se poate spune ca singurul loc intim din afara casei este masina. Vorbind de trafic, masina este intima prin comparatie cu un mijloc de transport in comun unde uneori nu se poate repira nici aer curat. In masina inchiriata se  poate asculta muzica preferata, sa se dialogheze cu persoana de langa fara sa mai asculte inca 50 de persoane. Tot in ideea de intimitate poate fi incadrat beneficiul de a nu fi recunoscut. De pilda, daca este vorba de un om important de afaceri, cunoscut la nivel national sau chiar international acest avantaj se poate situa printre cele mai importante. Acesta are nevoie sa ajunga cat mai repede in locul dorit pentru a-si rezolva treburile si prin inchirierea unei masini poate fi sigur ca nu va fi recunoscut – paparazzii sau reporterii bagaciosi ii vor da pace.

Adaugă un comentariu