Batman a rămas fără mașină – Acest Lamborghini Gallardo modificat a fost complet distrus

Batman va trebui să meargă cu autobuzul de acum încolo, pentru că celebrul său Batmobile a fost făcut zob. Bineînțeles, este vorba doar despre o replică a faimosului vehicul din cultura populară, un Lamborghini Gallardo modificat extrem care a avut o soartă tragică.

Asamblat de mecanicii de la Team Galag, acest Batmobile are la bază un Lamborghini Gallardo, dar a fost tunat până în punctul în care originea sa nu mai este evidentă. Modelul este o reproducere fidelă a mașinii Cavalerului Întunecat din seria de jocuri video „Batman: Arkham‘.

 

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Cu Youtuberul Sebastian Delanney la volan, Batmobilul și-a văzut sfârșitul cu ochii. În timp ce se deplasa pe un drum din Dunkerque (Franța), acesta a fost lovit lateral de un monovolum compact Renault Scenic. Din fericire, ambii șoferi au scăpat nevătămați, însă pagubele materiale sunt colosale – mai ales în tabăra „supereroului’.

Într-un video postat pe canalul său de YouTube, Dellaney a explicat că mașina lui staționa în dreptul unui indicator STOP în momentul coliziunii. Totuși, fotografiile și filmările realizate la locul accidentului îi fac pe internauți să se îndoiască profund de versiunea acestuia: „Opriseși la STOP pe mijlocul drumului, mult după indicator? Da, sigur‘, este remarca multor utilizatori.

Într-un clip anterior, șoferul se plânsese de vizibilitatea redusă pe care o oferă această versiune a Batmobilului, astfel că acest factor ar fi putut contribui decisiv la nefericitul eveniment.

View this post on Instagram

Thank you for all your messages of support over the last few days following the accident in the batmobile. I wont go in to detail here, easiest way to explain everything is through a video. Itll come soon, probably tomorrow in both english & french and will explain everything clearly, so we can put some rumours to rest. In the meantime the most important thing to know is that thankfully nobody was hurt. Thanks again for the love & support, it has really helped. @teamgalag – Merci pour tout vos messages depuis laccident. Je vais pas en parler en détails ici. Le plus facile va être de faire une vidéo dessus qui sortira demain à lheure habituelle (18h), pour tout texpliquer. Comment ça sest passé? Comment va la voiture etc… Cest la meilleure manière de répondre aux rumeurs je pense. Merci en tout cas la famille pour tous les messages de soutient, ça nous a énormément aidé. Comme jai dit en story, pas de blessés, cest-à-dire lessentiel. On se donne rendez-vous demain pour éclaircir la situation. Je vous aime ❤️ à demain. @teamgalag

A post shared by Seb Delanney (@sebdelanney) on

Adaugă un comentariu