UPDATE: James May și Richard Hammond au refuzat propunerea de 4,6 milioane de lire din partea BBC2

UPDATE: Conform unui ultim raport publicat de The Mirror, James May și Richard Hammond au refuzat propunerea de 4,6 milioane de lire a BBC2. Cei doi au motivat refuzul prin simplul fapt că Jeremy Clarkson nu face parte din “ofertă”. Momenta, cei trei ar fi tot mai aproape de un contract cu NetFlix. 

———–

5.06.2015

Deși au trecut mai bine de două luni de când Jeremy Clarkson a fost dat afară de BBC, lucrurile încep să se agite din nou în jurul emisiunii Top Gear. Conform unor noi speculații, BBC le oferă lui Richard Hammond și lui James May 4,6 milioane de lire pentru revenire.

Bugetul va fi împărțit în mod egal între cei doi și ar trebui să susțină un contract pentru două sezoane. În aceste condiții, fiecare dintre cei doi foști prezentatori va primi câte 1,15 milioane de lire pentru fiecare sezon din Top Gear.

Mai mult, există zvonuri care sugerează și întoarcerea lui Clarkson în emisiune în calitate de invitat. Un purtător de cuvânt BBC a declarat pentru Mirror TV că nu comentează aceste speculații apărute în presă.

Via | DailyMail

Adaugă un comentariu