Bentley va produce doar mașini complet electrice din 2030

Bentley și-a prezentat planurile pentru următorii 10 ani și compania britanică își va centra eforturile pentru a deveni o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon. 

Obiectivul este susținut de un program de transformare care atinge toate procesele și produsele Bentley. Acesta include schimbarea gamei de modele pentru a oferi exclusiv vehicule plug-in hibride sau complet electrice până în 2026 și numai vehicule complet electrice până în 2030.

Obiectivul Bentley de a deveni o marcă de mașini de lux neutră din punct de vedere CO2 până în 2030 va fi susținut de un program de sustenabilitate structurat la nivelul întregii companii. Aceasta include dezvoltarea de modele electrificate în întreaga gamă și îmbunătățiri suplimentare din punct de vedere al impactului operațional asupra mediului, cel al lanțului de aprovizionare de nivel 1 și colaborarea cu rețeaua de dealeri.

După ce s-a angajat deja că fiecare linie de model va fi oferită cu opțiunea unei variante hibride până în 2023, primul model electric pur al lui Bentley va fi lansat în 2025.

Viitorul electrizant al Bentley a fost previzionat prin dezvăluirea conceptului complet electric EXP 100 GT în anul său centenar, concept care a prezentat, de asemenea, o multitudine de materiale durabile.

Pe lângă accelerarea tranziției către electrificare, Beyond100 deschide o nouă eră pentru divizia personalizată a Bentley, Mulliner, care are acum o structură cu trei portofolii care cuprinde Mulliner Classic, Mulliner Collections și Mulliner Coachbuilt.

taguri
Adaugă un comentariu