Best Driver 2017: Auto Bild și Suzuki caută cel mai bun pilot

Înscrie-te și fii alături de noi pe 25 septembrie la a cincea ediție a concursului Best Driver. Crezi că ești un pilot bun? Atunci te invităm să ne demonstrezi asta, pe circuitul AMCKART, la volanul noului Suzuki Swift.

Fotografiază-te alături de revista Auto Bild și apoi intră pe www.auto-bild.ro/best-driver pentru a te înscrie la concursul Best Driver 2017! Prin tragere la sorți vom alege 20 de participanți, care  vor concura cu noul Suzuki Swift, echipat cu motorul 1.0 BoosterJet de 112 CP în versiunea Hybrid, într-o probă contra cronometru, pe circuitul AMCKART. Pentru al doilea an consecutiv, partenerul nostru Pirelli va asigura anvelopele pentru mașinile de concurs.

Toți cei 20 de participanți selectați vor parcurge un tur cronometrat în sesiunea de calificări, dar și o probă de parcare, de asemenea cronometrată, la care va conta îndemânarea și rapiditatea manevrelor în spațiile înguste. Cei mai rapizi cinci piloți, stabiliți prin însumarea timpilor celor două probe, se vor întrece în marea finală.

În cadrul acesteia, cei cinci vor parcurge o singură probă, respectiv un tur de circuit cronometrat. Doar timpii din finală vor conta pentru stabilirea primelor locuri. Pe liniile drepte ale circuitului vor fi amplasate jaloane, pentru a simula existența unor șicane. Concurenții trebuie să fie foarte atenți la acestea, pentru că dărâmarea unui jalon va atrage o penalizare de 3 secunde, care poate afecta într-un mod decisiv timpul final.

Best Driver 2017: Înscrie-te în concurs pe www.auto-bild.ro/best-driver

Tot ce va trebui să faci este să intri pe www.auto-bild.ro/best-driver, să completezi formularul de înscriere și să ne trimiți o fotografie cu tine și revista Auto Bild! În plus, așa cum a fost și la edițiile trecute, trebuie să ai permis de conducere valabil, cu o vechime de minimum 2 ani și să nu deții licență de pilot profesionist. Data-limită de înscriere este 18 septembrie.

La fel ca în fiecare an, participanții sunt așteptați pentru o zi plină de voie bună, competiție, dar și discuții despre lumea auto. La Best Driver vei putea să întâlnești redactorii Auto Bild, care așteaptă cu drag sugestiile tale despre cum se poate îmbunătăți revista, dar și despre modul prin care poate fi mai apropiată de cititori.

Best Driver 2017

Date tehnice Suzuki Swift 1.0 BoosterJet
Motor L3, turbo, benzină • Cilindree 998 cmc • Putere maximă 112 CP la 5500 rpm Cuplu maxim 170 Nm la 2000-3500 rpm • Viteză maximă 195 km/h • 0–100 km/h 10,6 s • Transmisie față, cutie manuală cu 5 trepte • Dimensiuni L/l/h 3840/ 1735/1495 mm • Ampatament 2450 mm • Portbagaj 265-947 l • Masă proprie 950 kg Consum mediu 4,6 l/100 km • Emisii CO2 104 g/km • Preț (euro cu TVA)  de la 12.850

Best Driver: Un parteneriat Auto Bild–Suzuki cu tradiție

Best Driver 20172014
A doua ediție din România a concursului Best Driver a marcat startul unei colaborări fructuoase cu Suzuki, care a pus la dispoziția participanților mașini SX-4 S-Cross. Pilotul Horațiu Ionescu Cristea s-a ocupat de instruirea celor 20 de participanți care au fost selectați pentru etapa finală. La capătul unei competiții foarte strânse, câștigător a fost declarat Anton Negulici.

Best Driver 20172015
La a treia ediție, Best Driver a devenit deja un succes consacrat, cu o lungă listă de participanți înscriși. Cei 20 de finaliști și-au demonstrat abilitățile la volanul lui Suzuki Vitara 1.6 DDiS AllGrip. Noutatea acestei ediții a fost proba de parcare contra cronometru, care a pus probleme deosebite participanților, timpul pe această probă însumându-se cu cel de pe circuit. Pentru cei mai buni, însă, nu a fost decât o nouă ocazie pentru a-și demonstra îndemânarea. Câștigător: Andrei Drăgoi.

Best Driver 20172016
Fără doar și poate, ediția de anul trecut a Best Driver a fost cea mai solicitantă pentru cei 20 de participanți selectați pentru etapa finală și mașinile Suzuki Baleno 1,0 BoosterJet. Ploaia care a căzut în rafale timp de mai multe ore a afectat serios vizibilitatea, proba de parcare devenind astfel extrem de dificilă, dar și aderența pe circuit. Victorie pentru Doru Tițescu.

Best Driver 2017Centrul internațional de karting competițional și de agrement AMCKART
Este construit pe o suprafață de 63.000 mp și cuprinde o pistă outdoor și una indoor. Pista outdoor are o lungime totală de 1.240 m, o lățime cuprinsă între 8 și 10 metri și respectă normele FNAK și ale Comisiei Internaționale de Karting (CIK). Pista outdoor este completată de un spațiu tehnic de 2.600 mp, paddock-uri pentru 200 de concurenți, tribune cu o capacitate totală de 500 de locuri și iluminare nocturnă. Tot pe circuitul outdoor se pot organiza și curse pentru motociclete de categoria supermoto, minimoto și quadbike. Pentru rezervări vă puteți adresa la telefon 0741.10.07.00, la fax 021.267.56.76 sau pe mail la [email protected]. Toate informațiile le găsiți pe site-ul circuitului, www.amckart.ro

Adaugă un comentariu