BMW iX3 Concept a fost prezentat în premieră la Salonul Auto de la Beijing

BMW iX3 Concept – prezentat în premieră la Auto China 2018 de la Beijing – oferă o avanpremieră a extinderii portofoliului de modele în aceste segment.

CEA MAI LUNGĂ AUTOSTRADĂ DIN EUROPA va trece prin ROMÂNIA. Cum va arăta traseul! | FOTO

BMW iX3 Concept foloseşte cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive. Un avantaj-cheie al acestei tehnologii de propulsie electrică a viitorului este reunirea motorului electric, a transmisiei şi a electronicii de putere într-o unitate nouă, distinctă. În plus, a cincea generaţie a sistemului de propulsie electrică include şi baterii noi şi mai puternice.

UN NEAMȚ A CONFUNDAT ROMÂNIA CU GERMANIA și a stabilit un RECORD DE VITEZĂ!

În viitor, automobilele complet electrificate ale mărcii principale vor purta logo-ul brandului BMW i. Acest lucru este vizibil la concept car atât în lateral, cât şi în spate.

Detalii șocante despre MICHAEL SCHUMACHER. Cum a ajuns să arate fostul pilot de Formula 1!

BMW X3, modelul pe baza căruia este dezvoltat BMW iX3 Concept, este unul dintre primele modele ale căror arhitectură demonstrează această flexibilitate. În plus, BMW iX3 Concept dispune de un cadru inferior al punţii spate special dezvoltat şi de o integrare specifică a şasiului.

BMW iX3 Concept deschide un nou capitol, ca primul model pur electric al mărcii BMW. Versiunea motorului electric de generaţia a cincea dezvoltată pentru acest model generează o putere maximă de peste 200 kW/270 CP. De asemenea specifică modelului, bateria de înaltă tensiune are o capacitate netă de peste 70 kWh, ceea ce este suficient pentru a oferi SAV electric o autonomie de peste 400 de kilometri în ciclul WLTP.

O altă caracteristică a bateriei de înaltă tensiune dezvoltată pentru a cincea generaţie a tehnologiei eDrive este capacitatea sa de încărcare optimizată. Sistemul de stocare a energiei are o unitate de control a încărcării nou dezvoltată şi este conceput să fie conectat la staţiile de încărcare rapidă cu puteri de până la 150 kW. Bateria de înaltă tensiune poate fi încărcată în doar 30 de minute de la una dintre aceste staţii.

Adaugă un comentariu