Acesta este noul BMW iX3, pe care încă nu ar fi trebuit să-l vedem

BMW iX3, mult-așteptatul SUV electric al bavarezilor, își face apariția (neoficial) într-o serie de imagini pe Internet. E timpul să-i aruncăm o privire!

Citește și:

Reguli noi: ce trebuie să știe șoferii despre deplasarea la service

La finalul anului trecut, BMW oferea primele cifre asociate lui iX3, SUV-ul electric de clasă medie pe care bavarezii îl pregătesc. Atunci am aflat că iX3 va fi animat de a cincea generație a sistemului eDrive și va dispune de 286 CP și 400 Nm. Totodată, bateria cu capacitate de 74 kWh îi va conferi lui iX3 o autonomie de peste 440 de kilometri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

First-ever BMW iX3 pics – no Camouflage #leak #bmw #ix3

O postare distribuită de @ scott26.unofficial pe

Ei bine, acum putem să punem și o „față’ modelului iX3, una care s-ar putea să nu surprindă pe nimeni. Spre deosebire de Mercedes-Benz, care a diferențiat estetic modelul EQC de celelalte modele din gamă, iX3 păstrează principalele caracteristici fizionomice al lui X3. Accentele albastre, un trademark al sufletului electric BMW, nu lipsesc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

First-ever BMW iX3 pics – no camouflage #leak #bmw #bmwix3

O postare distribuită de @ scott26.unofficial pe

În momentul de față nu există alte informații concrete, însă evoluția industriei auto în contextul COVID-19 ne face să credem că va trebui să mai așteptăm luni bune până la lansarea oficială.

Adaugă un comentariu