BMW Motorrad lansează noile BMW F 750 GS şi F 850 GS la SMAEB 2018

BMW Motorrad România aliniază încă o dată o prezenţă importantă la Salonul de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti 2018, ce va avea loc în perioada 20-22 aprilie la Romexpo Bucureşti. În cadrul acestui eveniment, BMW Motorrad va prezenta în premieră naţională noile modele BMW F 750 GS şi F 850 GS.

După zece ani de dezvoltare continuă, BMW Motorrad a redesenat şi reproiectat cele două GS-uri mijlocii conform cu obiectivul companiei de a oferi motociclete simple şi uşor de întreţinut, fie că sunt utilizate pentru călătorii lungi pe şosea cu sau fără pasager şi bagaje, fie că sunt folosite pentru o aventură în offroad.

Lucru mai vizibil decât la modelele anterioare, noile F 750 GS şi F 850 GS sunt concepute special pentru a satisface preferinţele fanilor fiecărui model. F 750 GS este proiectat pentru riderii care preferă conceptul unui enduro în combinaţie cu o şa joasă, o plajă generoasă de putere, eficienţă din punct de vedere a costurilor şi un caracter versatil. La polul total opus este noul F 850 GS, care pe lângă puterea şi cuplul mai mari, oferă elemente distinctive de touring și performanţă crescută în
offroad.

De asemenea, BMW Motorrad va expune în cadrul salonului modelul BMW K 1600 Grand America, ce a debutat naţional în cadrul Salonului Internaţional Auto Bucureşti 2018 şi exclusivistul BMW HP4 RACE, o motocicletă de curse veritabilă, construită individual într-o serie de producţie limitată la 750 de unităţi.

Totodată, BMW Motorrad va continua tradiţia de a prezenta o gamă variată de modele, care să reprezinte toate segmentele de piaţă în care constructorul activează în acest moment. Peste 25 de motociclete vor fi expuse în standul BMW Motorrad, începând cu deja consacratele R 1200 GS şi R 1200 GS Adventure, continuând cu modelele touring precum R 1200 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL şi K 1600 B, modelul supersport S 1000 RR şi o reprezentare completă a gamei Heritage – R nineT, RnineT Scrambler, R nineT Racer, RnineT Pure şi R nineT Urban G/S. Nu lipsesc nici G 310 R şi G 310 GS, cele mai accesibile modele din portofoliul BMW Motorrad.

În cadrul aceluiaşi salon moto, BMW Motorrad va prezenta o platformă dedicată clienţilor care să ofere o cantitate importantă de informaţii relevante despre accesoriile originale BMW Motorrad, echipamentele moto din colecţia Ride sau accesoriile lifestyle din colecţia Style.

taguri
Adaugă un comentariu