Bucureşti 2017: un şofer a omorât un pieton pentru că traversa prea încet

Adrian Radu a plătit cu viața doar pentru că, în opinia unui scandalagiu, nu s-a mișcat ‘regulamentar’, adică mai ‘vioi’, când traversa o stradă din apropierea Pieței Rahova din  Capitală.

Modificare a Codului Rutier care vizează șoferii! Ce trebuie să facem din 2 septembrie 2017

Recuperare taxa auto. A fost publicată cererea care poate fi depusă la Fisc

Bărbatul, care avea 50 de ani, a dat cu capul de ciment după ce a fost lovit violent de Daniel Zuduluf, un tânăr care are jumătate din vârsta victimei sale. După ce a stat două săptămîni în comă, bărbatul a murit la spital, iar agresorul a ajuns în arest și acum este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte.

Cum a ajuns să arate Michael Schumacher la patru ani de la accident

Cât câștigă un șofer de la Camera Deputaților

Incidentul, care ar fi putut fi evitat dacă ucigașul nu-și vărsa nervii pe bărbatul ce se întorcea acasă , s-a consumat la doi pași de locuința lui Adrian Radu. Pe când traversa strada alături de un amic, bărbatul a fost apostrofat de Zuduluf, care i-a reproșat că traversează strada prea încet, deși era pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului.

De Dacia D6 ai auzit?

Adio permis în format fizic!

Adrian Radu voia să ajungă acasă la soția și la băiatul lui de 14 ani, dar lovit în plin de nervosul tânăr care putea să îi fie copil, a fost luat de o ambulanță chemată de trecătorii care au fost martorii întregii scene și dus la Spitalul Bagdasar-Arseni. Citeşte mai departe.

Adaugă un comentariu