Cea mai scumpă Sanie a Moșului: două Bugatti Chiron cu reactoare în loc de roți

Se apropie din nou perioada în care să ne imaginăm care mașină s-ar potrivi mai bine ca Sanie a lui Moș Crăciun. Credem că am găsit-o pe cea mai potrivită: două Bugatti Chiron!

Citește și:

Autobuzul lui Moș Crăciun, în viziunea Mercedes-Benz

Cea mai nebună sanie a lui Moș Crăciun: Toyota GT86 cu motor de Ferrari. Îmbrăcată în luminițe, desigur!

Se apropie perioada Sărbătorilor de iarnă, al cărei moment principal, mult-așteptat de o lume întreagă, este venirea lui Moș Crăciun. Pentru că nimeni nu i-a văzut în realitate sania cu care poate face înconjurul Pământului într-o clipită, rămâne la imaginația noastră, a tuturor, să-i creăm vehiculul perfect. Producătorii auto probabil că tocmai ce au terminat de schițat propunerile lor, pe care le vedem negreșit înainte de Crăciun. Însă un designer independent le-a luat-o înainte, iar creația sa cu greu poate fi întrecută de ceva mai spectaculos.

bugatti-chiron-sania-mosului-randare

Sania Moșului, în viziunea artistului cunoscut pe Instagram ca Plastiliner, are la bază un Bugatti Chiron Supersport 300+, ediția specială a hypercarului care celebrează depășirea pragului de 300 de mile pe oră (490,4 km/h) al cărui W16 este cel mai puternic din gama Bugatti: are 1.600 de cai-putere, cu 100 de cai-putere mai mult decât Chiron-ul „obișnuit’. Și în cazul în care vă întrebați ce sunt chestiile alea argintii montate în loc de roți – sunt motoare cu proplsie prin reacție, pentru că treaba Moșului este prin cer, nu pe asfalt, deci nu are nevoie de roți oricum.

bugatti-chiron-sania-mosului-randare

Și pentru că, în termeni realiști (singurul caz în care a fost luat în calcul viața reală) Bugatti nu este încăpător pentru toate cadourile pe care le are Moșul de împărțit în Ajun, Plastiliner a creat o „remorcă’ specială prin tăierea unui al Chiron, pe care l-a prins mai apoi de primul. Nu vom afla niciodată cât ar costa acest proiect în realitate – Chiron Supersport 300+ pleacă de la 3,5 milioane de euro, fără taxe – dar suntem convinși că nici măcar 7 milioane de euro nu echivalează în abilități sania Moșului.

Povestea a fost păstrată în această formă în eventualitatea în care articolul este citit de un copil.

Adaugă un comentariu