“Goal of the Century” – campania Hyundai pentru Fifa World Cup 2022 dedicată Zilei Pământului

Hyundai Motor Company lanseaza campania globala de sustenabilitate “Goal of the Century”, care demareaza pe 22 aprilie, de Ziua Pământului.

Această inițiativă contribuie la consolidarea angajamentului pentru o dezvoltare durabila, in linie cu obiectivul Hyundai de a ajunge la zero emisii pana in anul 2045. Legenda fotbalului, Steven Gerrard si membrii trupei BTS vor fi protagonistii materialului video dedicat actiunii.

“Scopul campaniei – inspirata de pasiunea pentru fotbal, limbaj universal – este de a aduce impreuna oamenii pentru construirea unui viitor durabil”, a declarat Thomas Schemera, Global Chief Marketing Officer & Head of Customer Experience Division – Hyundai Motor.

Totodata, campania Hyundai va fi sustinuta prin intermediul unui grup de ambasadori – denumit „Team Century' – care va promova diverse proiecte pentru sustenabilitate sociala. Conducatorul va fi fostul jucator al nationalei Angliei – Steven Gerrard, din echipa facand parte si membrii trupei BTS, jucatoarea de fotbal & ambasador UNESCO – Nadia Nadim, designerul american – Jeremy Scott, artistul italian – Lorenzo Quinn, fotograful Nicky Woo si robotul Spot® de la Boston Dynamics. Mai mult, in perioada urmatoare, vor fi dezvaluiti publicului si cei patru ambasadori regionali.

„In calitate de tata a patru copii, unul dintre principalele mele obiective este de a contribui la protejarea mediului pentru viitoarele generatii. Prin urmare, sunt fericit si mandru sa ma alatur Hyundai in aceasta calatorie', a declarat legenda fotbalului, Steven Gerrard. „In calitate de capitan al echipei Century, imi doresc sa conduc prin puterea exemplului, asa cum am procedat atunci cand eram jucator de fotbal, dar si in prezent ca antrenor. Vreau sa-i inspir pe ceilalti sa isi depaseasca limitele zi de zi. Stiu ca fotbalul are puterea de a determina oamenii sa se uneasca pentru indeplinirea obiectivului comun – sustenabilitatea planetei.'

 

Este pentru prima data cand in flota oficiala pentru un eveniment FIFA World Cup™ sunt incluse modele eco. Din totalul de 592 de unitati, peste 50% dintre autovehiculele de pasageri, dar si dintre cele comerciale vor fi ecologice. Printre acestea se numara Ioniq 5, Santa Fe Hybrid si autobuzul Elec City.

Evenimentul “Hyundai Goal of the Century Pledge” – organizat in colaborare cu FIFA – se va desfasura in perioada iulie – decembrie 2022.

Adaugă un comentariu