Noua divizie de rulote și autorulote Camper Mapper intră oficial în portofoliul Trust Motors

Trust Motors continuă să își dezvolte portofoliul de produse și servicii si lansează – Camper Mapper, divizia de rulote și autorulote. În prezent, Camper Mapper reprezintă mărcile Dethleffs, Laika, Sunlight și Globe-Traveller, oferind în același timp și servicii integrate de vânzare și închiriere de rulote și autorulote, vânzare de accesorii reprezentând marca Movera precum și service pentru rulote și autorulote.

„Găsirea partenerilor potriviți pentru această divizie a fost crucială. Succesul acestei noi direcții este în egală măsură important pentru noi și pentru clienții noștri. Avem parteneri în care avem încredere, care vor susține toate acele elemente care ne ajută să creștem sănătos în această piață' declară Andrei Duica – CCO Trust Motors

 

Camper Mapper își propune sa fie sinonim cu calitatea și satisfacția clienților în această industrie, de aceea  în următorii doi ani intenționează să dezvolte o rețea proprie de campinguri.

„Credem că există un potențial enorm de creștere în sectorul de închiriere si vânzare al pieței de rulote și autorulote – călătorii de toate vârstele dorindu-și să experimenteze acest tip de turism completează Andrei Duica – CCO Trust Motors

 

Camper Mapper deține în stocuri proprii, cu posibilitatea de achizitie imediată, o gamă largă de modele și echipări din care clienții pot alege în funcție de nevoile și bugetul fiecăruia. Flota de închiriere Camper Mapper, este compusă din autocaravane noi și moderne, ce oferă o calitate remarcabilă combinată cu acces la suport pe perioada călătoriei.

La Camper Mapper este totul despre servicii și o experiență îmbunătățită a clienților. Divizia se angajează să ajute oamenii să aibă vacanțe incredibile. Camper Mapper este o divizie în cadrul unei companii lider pe piata auto, cu vehicule care se potrivesc tuturor tipurilor de călători și aventuri.

Adaugă un comentariu