Când va fi gata pasajul de la Piața Sudului?

Traficul este blocat în Capitală în zona de sud din pricina lucrărilor de la pasajul Piața Sudului. Primăria anunță că lucrările vor fi finalizate până la finalul verii.

Sunt șanse ca la toamnă pasajul de la Piața Sudului să fie finalizat. „La pasajul de la Piaţa Sudului lucrările sunt aproape gata, în condiţiile în care deja lucrăm la finisarea interiorului. Cel mai probabil în aprilie lucrările vor fi gata şi nu se va mai forma niciun ambuteiaj acolo”, a declarat Aurelian Bădulescu, viceprimarul Capitalei, în cadrul emisiunii “Perfect Imperfect” de la TVR.

Și al doilea mare proict din zona de sud va fi gata în curând. “Tot în sud, la podul peste Dâmboviţa, care va forma o alternativă la Vitan-Bârzeşti, lucrările vor fi gata în luna august. După ce vom finaliza podul vor începe lucrările la construcţia drumului, iar cel mai probabil anul viitor pe acolo se va putea circula fără probleme”, a adăugat Bădulescu.

Lucrările la pasajul auto de la Piaţa Sudului au demarat în luna mai 2014 şi ar fi trebuit finalizate în decembrie 2015. Termenul nu a fost respectat și acesta a fost prelungit pentru decembrie 2018.

Adaugă un comentariu