Care a fost prima mașină a vedetelor

Prima mașină și prima iubire nu se uită niciodată. Înainte să aibă automobile de zeci de mii de euro, vedetele de la noi au condus mașini vechi. Care a fost însă prima mașină a vedetelor autohtone?

“Prima mea maşină a fost un Oltcit, mi-am cumpărat-o prin ’94 pe când eram la ProFM. Mi-a luat ceva timp să adun banii, cred că a costat 1.400 de dolari. Am strâns eu jumătate din bani şi cealaltă mi-a împrumutat-o Adrian Sârbu. I-am dat banii înapoi, în timp, câte 50 de dolari pe lună”, a declarat Andi Moisescu în urmă cu ceva vreme.

Nici Cabral nu stătea mai bine cu finanțele la începuturile carierei: “Prima mea mașină a fost o Dacia Break 1400 vișinie. Am cumpărat-o second hand, în rate. Nu pot să zic că a fost prima mea dragoste că era cam vai de ea”, și-a amintit amuzat Cabral într-o declaratie pentru auto-bild.ro.

Mihai Bendeac a avut prima mașină în urmă cu 11 ani. “Era un Tico”, a rememorat actorul care între timp a mai schimbat vreo 12 mașini.

bendeac

Dan Bittman a avut prima mașină în 1992. “Am avut un Volvo verde, cu două uși, coupe, pe care l-am cumpărat din Olanda. Nu mai știu exact ce model. Era un second-hand impecabil, curgeau tablele de pe ea. Abia am ajuns cu ea în țară. Apoi am vândut-o și mi-am luat un BMW, ne-a povestit cântărețul în exclusivitate.

bittman
Mihai Morar s-a îndrăgostit atât de mult de prima sa mașină de serviciu, încât a cumpărat-o. “Era un Tico. Mașina de serviciu de la radioul unde lucram. Pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, am cumpărat acea mașină și încă o mai am în familie”, ne-a spus realizatorul radio.

morar

Adaugă un comentariu