Cat costa noul Nissan Qashqai in Romania

In Romania, Noul Nissan Qashqai este disponibil in cele trei versiuni de echipare deja consacrate pe toata gama de modele a constructorului – Visia, Acenta si Tekna – si cinci versiuni de motorizari.

Pretul de pornire este fixat la 18.690 € TVA inclus pentru singura optiune pe benzina a noului crossover : Visia 1.2 115CP Stop/Start 2wd, transmisie manuala. Transmitand puterea printr-o cutie manuala cu sase trepte, acest motor furnizeaza 115CP (85kW) si produce un cuplu de 190Nm.

 

Alte 4 versiuni de motorizare sunt exclusiv diesel, in configuratie 2wd:

– 1.5l dCi DPF 110CP Stop/Start, transmisie manuala

– 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie manuala

– 1.6l dCi DPF 130CP Stop/Start, transmisie X-TRONIC

 

Primul pret pentru motorizarile diesel este 20.590 € TVA inclus, disponibil pe Visia 1.5l dCi DPF 110CP. Transmisia ALL MODE 4x4i este asociata propulsorului 1.6 dCi DPF 130CP Stop/Start  transmisie manuala.

Nivelul standard de echipare pentru versiunea de intrare in gama ofera, printre altele, faruri cu halogen si lumini de zi cu LED, proiectoare de ceata, oglinzi in culoarea caroseriei reglabile electric si incalzite, bare de protectie si manere exterioare de usi in culoarea caroseriei si jante de otel 16′. Tot in standard si tot pe prima versiune de echipare, Visia, Noul Nissan Qashqai include in pret aer conditionat cu reglare manuala, frana de mana electronica, radio CD MP3 cu 4 boxe si port USB cu mufa auxiliara, inchidere centralizata cu telecomanda, cruise control, limitator de viteza si Bluetooth®, acestea din urma avand comenzile amplasate pe volan.

La nivelul echipamentelor de siguranta, Visia propune in standard sistemul Chassis Control (cu sistem activ de control al traiectoriei si control activ al rularii) airbag-uri sofer si pasager, airbag-uri laterale si tip cortina, tetiere fata active, ABS-EBD si asistenta la franare, ESP si asistenta la pornirea din rampa.

In optiune, Acenta este disponibila cu NissanConnect si Nissan Safety Shield, cele doua sisteme fiind disponibile in standard pe varful de gama Tekna, alaturide sistemul Intelligent Park Assist

Optional pe versiunea Tekna, Nissan Safety Shield poate fi  completat de cele 3 functii inaugurate anul trecut pe Noul Nissan Note: Avertizare Unghi Mort, Detectare Obiecte in Miscare si Alerta Atentie Sofer.