Cât costă Seat Arona diesel pe piața de la noi?

Seat a comunicat prețurile pentru Seat Arona în România, cel de-al doilea SUV din gama Seat. Este vorba despre motorizările diesel, întrucât prețurile pe benzină era disponibile din noiembrie 2017.

SUV-ul producătorului spaniol poate fi comandat cu propulsorul 1.6 TDI în versiunile de 95 CP și 115 CP. Prețul de pornire este de 17.448 de euro cu TVA.

IMAGINI INCREDIBILE! Cum arată 335.000 DE MAȘINI ABANDONATE! VIDEO

Muncă de mântuială. Muncitorii din Craiova au turnat asfalt în jurul unor mașini

Seat oferă tot varianta de 95 CP pentru versiunile Style și Xcellence, însă doritorii pot opta fie pentru cutia manuală cu cinci trepte, fie pentru cea automată DSG cu 7 rapoarte.

Motorizarea de 115 cai putere este disponibilă doar pe versiunea de echipare FR și are un preț de pornire de 21.897 de euro.

Noul SEAT Arona măsoară 4.138 de milimetri în lungime, 1.693 de milimetri în lățime și are o înălțime de 1.544 mm. SUV-ul produs în Spania este cu 79 mm mai lung decât Ibiza şi cu 99 mm mai înalt oferind astfel o gardă la sol mai mare cu 15 mm.

Noul SEAT Arona va putea fi comandat în 10 culori diferite de caroserie şi în combinaţie cu trei nuanțe pentru plafon. Farurile sunt disponibile cu lumini LED, iar aceeași tehnologie a fost utilizată și pentru stopuri.

Ca la Formula 1. Un șofer s-a filmat în timp gonea prin România cu 270 de km/h | VIDEO

Adio permis în format fizic! Ce le vom arăta polițiștilor!

Adaugă un comentariu