Cât costă un permis fals de șofer profesionist

Un permis de conducere fals l-a costat o sumă frumușică pe un român din Vaslui. Omul a fost prins de polițiștii de frontieră cu documentul falsificat și nu a avut încotro, fiind nevoit să povestească de unde l-a procurat.

Bărbatul din Vaslui a plătit 4.800 de euro pe permisul de conducere pentru mai multe categorii, de șofer profesionist. Aparent, acesta era emis de autoritățile din Irlanda, dar actul a atras atenția polițiștilor de la Poliția de Frontieră Huși. Când și-au dat seama că acesta fusese falsificat grosolan, românul a recunoscut: plătise 4.800 de euro pe el în Irlanda, unor români de acolo.

Un echipaj al Poliției de Frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Huși a oprit pentru control, pe raza localității Ghermănesti, un microbuz condus de vasluianul L.N., în vârstă de 45 de ani. La controlul de frontieră, pe lângă documentele de identitate, persoana în cauză a prezentat și un permis de conducere cu însemnele autorităților din Irlanda, valabil pentru categoriile A, B, C, BE și CE. Polițiștii au bănuit că este fals, așa că l-au verificat în bazele de date, iar până la urmă bărbatul a povestit cum și l-a procurat.

Sursa: libertatea.ro

    Laura says:

    Romania – tara tuturor posibilitatilor :))

Adaugă un comentariu