Ce a putut să scrie un constănțean în anunțul de vânzare al mașinii! “Nemtoaică sănătoasă și frumoasă! Vreau să te fac fericit! Sună-mă acum!”

Românii sunt plini de imaginație, mai ales atunci când au un interes. Un constănțean a conceput un anunț amuzant pentru vânzarea unui Volkswagen Passat din 2008.

Anunțul cu pricina a fost publicat pe site-ul autovit.ro și a reușit să stârnească amuzamentul a mii de oameni întrucât pare scris chiar de către automobilul pus la vânzare.

“Nemtoaică sănatoasa si frumoasa, caut sa-mi refac viata alaturi de tine … M-am născut în 2008 in Germania, dar am învatat să merg în România. Încă de la început am avut o relatie deosebita fiind fidelă unicului meu stapan, un domn cochet care deși mă iubeste , zice ca nu poate cu doua deodata. A ales-o pe ailalta … treaba lui! Și câte am facut pentru el … vara sau iarna, pe soare, ploaie sau ninsoare, l-am dus peste tot fara sa ma plang de nimic. Cat timp am fost cu el nu i-am cerut decat sa ma duca regulat la inspectie la cei care mi-au dat viata. Nimic altceva!”, începe anunțul.

Descrierea merge mai departe: “Să știi că nici la mancare nu sunt pretentioasă. Daca te porti frumos cu mine pot sa beau si doar 6 litri la suta. Daca mi-am facut plinul pot sa merg si 1000 de km. Am doar 2000 cmc, DSG in talie. Desi lumea zice ca nu mai sunt chiar tinerica, sa stii ca ma tin foarte bine, nu ma dor articulatiile, n-am nici liftinguri si nici botox si nici nu ma fardez. Am carnet de sanatate la zi, si am iesit foarte bine la toate verificarile. Am analizele si vaccinurile la zi. Doctorii mei spun ca mai am multi ani inainte. Daca ai indoieli facem un test la medicul tau”.

Cât despre opțiuni, se specifică în anunț: “Port haine din piele combinata cu piele intoarsa, de care am avut grija si sunt ca noi! O să-ți placă vara că nu sunt prea încinsă când te lipesti de mine si o să-ți placă și iarna că nu sunt respingator de rece. In plus, oricand ai nevoie te încălzesc la spate și chiar la fund. Oricum, ma incalzesc toata … mult mai repede ca altele … O să te rasfat ceva ce n-ai vazut … am CD/DVD mp3 si pot să-ți cant practic orice melodie in orice format. O sa am eu grija sa aprind farurile cand se face noapte. O sa am tot eu grija sa pornesc stergatoarele cand ploua. Practic, tu doar trebuie sa te bucuri de placerea condusului desi de mentinerea vitezei ma pot ocupa tot eu…”

Cum s-ar fi putut încheia caracterizarea, dacă nu cu o invitație la cumpărarea Passatului: “Am toate filtrele, uleiul si stergatoarele noi noute astfel ca dupa ce incepem relatia noastra sunt gata sa mergem oriunde impreuna fara sa iti mai cer nimic in schimb. Vreau doar sa te fac fericit(a)! Suna-mă acum!”