Ce caută o mașină americană de poliție în Satu Mare?

Mașinile de poliție americane se pot vedea doar în filmele de la Hollywood. Sau în Satu Mare. Căci, da, pe străzile micuțului oraș circulă o frumusețe de mașină dotată cu girofar.

La începutul acestui an, proprietarul mașinii de poliție americane inscripționată LAPD (Los Angeles Police Department ) a fost amendat de polițiștii sătmăreni cu amendă în valoare de 1.305 de lei conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice pe motiv că montată pe autoturism, la vedere o rampă sonoră și luminoasă de culoare albastră.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Proprietarul spune că automobilul este unui istoric și are atestat pentru acest lucru. ‘Această mașină de poliție este un vehicul istoric ATESTAT legal, asa cum a fost el acum 30 de ani, este o masina dotată original cu toate echipamentele de politie de pe acele vremuri si, pentru a nu încalca prevederile articolului 102 alin 1 de folosire a mijloacelor speciale de avertizare sonoră sau luminoasă, am acoperit în mod foarte vizibil si evident rampa care, nici măcar nu este funcțională și nici nu deține avertizare sonoră!”, a spus bărbatul pentru Gazeta de Nord-Vest.

PREŢURI incredibile la ANAF! Volkswagen PASSAT la preţ de Logan second

De la 20 mai, DACĂ NU AI ASTA ÎN TALON, Poliția îți reține actele și numerele mașinii!

Acesta a adăugat: “Toate acestea pot fi dovedite cu poza de la fața locului. Și încă o precizare: la acea ora ma afla la Registrul Auto Roman pentru a trece în cartea de identitate a mașinii mentiunea ‘ Vehicul istoric’. Am achiziționat mașina pentru a fi expusă într-un muzeu. Nu am adăugat nimic artizanal, ea fiind acceptată în baza certificatului de vehicul istoric de catre Registrul Auto Roman și primind mențiunea de vehicul istoric în Cartea de Identitate”.

Automobilul a fost al Ambasadei Statelor Unite din Viena timp de 20 de ani și însoțea coloanele oficiale. Proprietarul automobilului este reprezentantul judetean al Retromobil Club România.

Adaugă un comentariu