Ce condiție a trebuit să îndeplinească Ronaldo ca să-și ia mașina de 1,3 milioane de euro

În urmă cu mai bine de un an, Ronaldo a intrat în cercul select al celor 500 de oameni din lume care au în garaj o mașină Ferrari, modelul LaFerrari. Pentru asta, portughezul a trebuit să îndeplinească însă o condiție impetuos necesară a italienilor: să mai fi deținut alte cinci mașini marca Ferrari.

Brandul Ferarri este extrem de exclusivist. Tocmai de aceea, modelul LaFerrari a fost produs doar în 500 de exemplare. Nu oricine a putut avea în garaj o astfel de mașină. Condiția era ca cei care o cumpără să fi deținut minimum 5 alte modele Ferrari pentru a se califica pentru unul. Altfel, nu!

Ferrari LaFerrari a fost prezentat în 2013 la Geneva, are motor de 6.3 litri V12 și în total 950 de cai putere. LaFerrari accelerează până la 100/km în doar 2 secunde și are o viteză de top teoretică de 365 de km/h, dar este limitată electronic.

Printre “bijuteriile” aflate în garajul lui Cristiano Ronaldo se mai numără un Bugatti Veyron, Koeningsegg CCX, un Lamborghini Aventador sau un McLaren MP4-12.

Uite aici masina lui Cristiano!

Adaugă un comentariu

Articole similare