Ce mașini are în garaj Donald Trump

Când nu se află în avionul său de 100 de milioane de dolari, americanul Donald Trump se plimbă cu una dintre bijuteriile din garajul său. Și afaceristul are de unde alege.

Cu o avere estimată de Forbes la aproximativ 4 miliarde de dolari, Donald Trump își poate permite orice automobil. Cu toate acestea, noul președinte al Statelor Unite ale Americii a fost văzut doar în cinci automobile.

Trump deține un Mercedes-Benz SLR McLaren din 2003 pe care îl conduce personal. Mașina are sub capotă 617 cai putere, suficienți cât să-l bage în scaun pe Trump.

Afaceristul a mai fost văzut într-o limuzină Rolls-Royce Silver Cloud din anii ’50, aceasta fiind una dintre preferatele sale. Acum, că a câștigat alegerile, e greu de crezut că Serviciile Secrete îl vor putea face să renunțe la limuzina sa favorită în favoarea “Bestiei” ce l-a plimbat pe Obama.

Șoferul lui Trump mai conduce un Rolls Royce Phantom, iar în diferite ocazii Trump a mai fost văzut la volanul unui Lamborghini Diablo VT din 1997 sau al unui Chevrolet Camaro Indianapolis 500 din 2011.

Adaugă un comentariu