Ce spune evoluția pieței: lumea vrea SUV-uri și EV-uri. Prin urmare, ar trebui să și-l dorească și pe noul Jeep Avenger.

Primul exponent al viitoarei ofensive de produse Jeep e noul Jeep Avenger. Avem de-a face cu un SUV compact având propulsie 100% electrică și care a fost prezentat (cu oarecare discreție, deocamdată) în cadrul unei întruniri dedicate planului strategic pe termen lung Dare Forward al grupului Stellantis.

Ce s-a comunicat oficial: Jeep Avenger, care va fi introdus în Europa și pe alte piețe, precum Japonia și Coreea de Sud, va fi poziționat sub Jeep Renegade și va fi produs în uzina retehnologizată din Tychy, Polonia (fosta uzină Polski Fiat).

Având o autonomie de aproximativ 400 de kilometri, acest nou SUV va oferi gardă la sol și unghiuri de trecere respectabile pentru segmentul său, dispunând, în același timp, de un interior cu concept modern și avansat din punct de vedere tehnologic, cu mult spațiu pentru persoane și bagaje.

„Noul Avenger va oferi o imagine de brand Jeep adaptată la piața europeană', a declarat Antonella Bruno, șeful Jeep Europe în cadrul grupului Stellantis. „Acest SUV modern, tentant și emoționant va atrage în număr mare clienții care așteaptă de la marca Jeep o alternativă performantă, compactă, modernă și complet electrică, preferabilă în fața propunerilor cu care vine concurența.'

Jeep Avenger va debuta public în cadrul Salonului Auto de la Paris 2022, pe 17 octombrie, cu precomenzi deschise pentru clienți în aceeași zi. Noul Jeep Avenger va ajunge în showroom-uri la începutul anului 2023.

taguri
Adaugă un comentariu