Cel mai puternic coupe al Clasei S

Mercedes a preezentat cea mai puternica varianta a recent lansatului coupe al Clasei S. S 63 AMG introduce in premiera functia de inclinare in curbe, care asigura un nivel sporit de confort pentru pasageri la parcurgerea drumurilor virajate.

Mercedes S 63 AMG Coupe este motorizat de cea mai noua unitate a familiei de motoare BlueDirect, un V8 de 5,5 litri care dezvolta 585 CP si un cuplu maxim de 900 Nm, fiind disponibil atat in versiune cu tractiune spate, cat si cu tractiune integrala 4Matic. Performantele dinamice sunt impresionante, cu valori pentru acceleratia ded la 0 la 100 km/h in 3,9 secunde (S 63 AMG Coupe 4Matic), respectiv 4,3 secunde (S 63 AMG Coupe)

Beneficiar al programului AMG Lightweight Performance, S 63 AMG beneficiaza de o reducere a masei cu 65 kg fata de modelul anterior (Mercedes CL 63 AMG), in ciuda cresterii de putere si a echipamentelor suplimentare. Elementele din aluminiu pentru componentele exteriuoare ale caroseriei si franele din materiale compozite, ca si bateria Li-Ion contribuie in mare masura la scaderea in greutate.

Parte a sistemului Body Magic Control (standard pe modelul cu tractiune spate), functia de inclinare in curbe este unica in industrie si asigura un confort mai bun al pasagerilor pe drumurile virajate. ACeasta functie poate fi dezactivatra, operand la viteze intre 30 km/h si 180 km/h.

 

Adaugă un comentariu