Record: Câți kilometri a parcurs cel mai rulat Tesla Model S din lume

Când se vorbește despre dezavantajele mașinilor electrice, două caracteristici figurează în cam toate conversațiile: autonomia limitată și absența unei infrastructuri suficient de dezvoltate în ceea ce privește stațiile de încărcare. Aceste lucruri nu l-au împiedicat pe Hansjörg Gemmingen să doboare recordul pentru cel mai rulat Tesla Model S din lume.

Neamțul Hansjörg Gemmingen a scris istorie alături de al său Tesla Model S P85, cu care a străbătut până acum o distanță totală de 900.000 km. Din acest punct de vedere, este lider absolut al clasamentului Tesla High Mileage, întrecând oricare alt model și orice alt proprietar.

Citește și:

LEGEA RADARELOR: modificări importante! Nimeni nu mai scapă!

Faci asta la volan şi te trezeşti direct FĂRĂ PERMIS pentru 90 de zile!

 

Cifrele ar fi fost impresionante chiar și dacă erau atribuite unui autoturism convențional, dar recordul este cu atât mai notabil fiind vorba despre o mașină electrică, ce trebuie reîncărcată mult mai des și pentru o durată mult mai mare.

Aceasta nu este prima performanță înregistrată de Hansjörg Gemmingen la volanul unei mașini Tesla. Bărbatul deține titlul de campion la kilometraj și pentru modelul Tesla Roadster de primă generație. Cu un astfel de exemplar a călătorit nu mai puțin de 620.000 km, în total, clasându-se pe locul 4 în topul general Tesla High Mileage.

 

Sursa: insideevs.com

Adaugă un comentariu