Circulație blocată în București din cauza protestului transportatorilor

Ieri vă anunțam că șase organizații ale transportatorilor vor participa astăzi la un protest amplu în București. Acțiunea transportatorilor va bloca circulația în nordul și centrul Capitalei pentru o mare parte din zi.

Sunt impuse restricții de circulație între orele 5:00 și 17:00 pe Şoseaua Kiseleff, între Casa Presei şi Piaţa Victoriei. În funcție de modul în care vor evolua lucrurile, autoritățile spun că ar putea bloca circulația și pe Strada Paris și pe breteaua care leagă Bulervardul Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Iată rutele alternative pentru a evita zonele amintite mai sus

Bulevardul Aviatorilor – Bulevardul Beijing – Strada Nicolae Caramfil – Bulevardul Aerogării – DN1 şi Bulevardul Ion Mihalache – Bulebardul Mareşal Averescu – Bulevardul Mărăşti – Piaţa Montreal – DN1.

În cazul în care aveți dubii, am pregătit și harta traficului în timp real.

Transportatorii vor ca autoritățile să intervină asupra costului RCA-ului. Doar în ultimele șase luni, valoarea RCA a crescut cu peste 300% pentru activitatea de transport persoane și transport marfă. În plus, organizațiile care organizează protestul vor eliminarea supaacizei la carburanți de la 1 ianuarie 2016.

Via | Libertatea

Adaugă un comentariu