Cel mai scump Mercedes: Clasa S Pullman, un milion de euro

Clasa S Pullman, cel mai scump si mai luxos Mercedes al tuturor timpurilor, va fi construit pentru Mercedes de catre tunerul german Brabus, incepand din decembrie 2015.

Clasa S Pullman va fi, probabil, cel mai mare model de serie produs vreodata. Cu o lungime de 6,40 metri, viitorul model de superlux va avea pest 40 cm in plus fata de un Rolls-Royce Phantom in versiunea cu ampatament extins. Viitorul model va fi dotat standard cu blindaj, un omagiu adus celebrelor 600 Pullman detinute in trecut de dictatori si superstaruri, si va costa peste un milion de euro.

Viitorul model va dispune de trei randuri de scaune. In spate, Clasa S Pullman va fi configurat cu patru fotolii pe doua randuri, pozitionate fata in fata, compartimentul pasagerilor fiind izolat de cel al soferului prin intermediul unui geam despartitor. Pana la lansarea Clasei S Pullman, Mercedes va oferi din toamna o editie speciala Maybach a Clasei S, avand ampatament extins. Aceasta va fi prezentat in premiera in noiembrie, simultan la saloanele auto de la Los Angeles (SUA) si Guangzhou (China).

Adaugă un comentariu