CNAIR va închide banda de încasare în numerar de la Feteşti dacă e prea aglomerat

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că în perioada imediat următoare, care cuprinte, atât zilele de sfârșit ale săptămânii, cât și ziua de Sfânta Maria, dacă în zona Agenției de Încasare Fetești se vor înregistra ambuteiaje , împreună cu reprezentanții Poliției Rutiere, urmează să ia mai multe măsuri în vederea fluidizării traficului.

Astfel, în condițiile în care, din cauza aglomerației pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră), circulația vehiculelor pe celelalte benzi este afectată (benzile e-tarif, unde accesul liber este permis în cazul achitării electronice a tarifului), banda de încasare în numerar va fi închisă, iar circulația va fi dirijată de către reprezentanții Poliției Rutiere pe benzile e-tarif.

Dar acest lucru nu înseamnă ca se renunţă la taxă: în această situație, utilizatorii au obligația de a achita peajul până cel târziu la ora 23:59:59 a zilei următoare trecerii, precizează CNAIR.

Un șofer din Gorj a ucis cu mașina 33 de mistreți din greșeală'

Dacă îl vezi în această mașină, n-o să-ți vină să crezi că e chiar premierul României!

În funcție de intensitatea traficului, sensurile de deplasare pe benzile centrale din Agenția de Încasare Fetești pot fi schimbate, semnalizarea sensului de deplasare urmând a fi asigurată de către reprezentanții Poliției Rutiere și prin intermediul balizelor de dirijare. În vederea reducerii timpului de emitere a bonurilor fiscal, în condițiile în care se înregistrează aglomerație pe benzile de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotate cu bariere), pe acestea nu va mai fi înscris numărul de înmatriculare al vehiculului.

VIDEO – Doi șmecheri cu Porsche vor să-i aplice o corecție unui biciclist, dar au parte de SURPRIZA VIEȚII LOR

ATENȚIE ȘOFERI! Să nu cumpărați niciodată o mașină adusă din această țară!
Dacă din cauza aglomerației pe banda de încasare în numerar a tarifului de trecere (dotată cu barieră) pe sensul Constanța – București se crează ambuteiaje, CNAIR SA va organiza un punct suplimentar de încasare în numerar, traficul urmând a fi dirijat și prin spatele clădirii Agenției de Încasare Fetești.

Citeşte şi

Cum plătești electronic taxa de pod Fetești – Cernavodă prin SMS

Adaugă un comentariu