Coadă la permise auto în București în ziua cu peste 1.300 de cazuri noi de coronavirus

Sute de oameni au venit luni la Direcția Permise de Conducere din București, fiind nevoiți să stea la coadă fie pentru permise auto, fie pentru a înmatricula sau radia un vehicul.

Curtea Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCUIV) din București a fost astăzi un furnicar, toate locurile de parcare au fost ocupate, iar la intrarea în sediul instituției s-a format o coadă pe zeci de metri. Oamenii au venit fie pentru depunerea sau eliberarea unor documente necesare pentru permisul de conducere, fie pentru înmatriculare sau reînmatriculare ori radierea unui vehicul, cei mai mulți având în mâini numere de înmatriculare a mașinilor.

Aglomerația vine după ce mai multe localități din apropierea Bucureștiului au fost închise pentru două săptămâni, din cauza numărului foarte mare de cazuri de coronavirus. Și Capitala are zilnic o rată de infectare tot mai mare, existând riscul să intre în carantină, situație în care deplasările vor fi restricționate și pe timpul zilei.

Reprezentanții DRPCIV susțin că aglomerația de la sediile serviciilor premise de conducere și înmatriculări vehicule din București și Ilfov se datorează faptului că, pentru a preveni răspândirea infecției cu COVID, în sediul instituției nu se pot afla simultan mai mult de 90 de oameni. Mai mult, în sediul instituției nu intră doar oamenii care s-au programat online, ci și cei care vin în ziua respective și iau un bon de ordine.

Sursa: libertatea.ro

taguri
Adaugă un comentariu