Colina Motors ofera un Hyundai Elantra pentru Politia Romana

Colina Motors, dealer al marcii Hyundai, a oferit pentru utilizare un Hyundai Elantra pentru Politia Romana. Autoturismul echipat cu motor de 1.6 litri MPi va fi utilizat de către Poliţia Rutieră din cadrul oraşului Popeşti-Leordeni în actiuni specifice, pe o perioadă de cinci luni, cu posibilitatea prelungirii acestui parteneriat.

Siguranţa în trafic reprezintă un aspect foarte important al zilelor noastre, motiv pentru care am demarat parteneriatul cu Poliţia Rutieră Ilfov. Prin intermediul acestuia dorim să sprijinim activităţile de prevenire a accidentelor rutiere şi a cauzelor acestora.‘ – a declarat Andra Piţigoi, Director General Colina Motors.

Noul model Hyundai va putea fi întâlnit frecvent în perioada sezonului estival şi pe Autostrada Bucureşti-Constanţa în cadrul acţiunilor de monitorizare a traficului, prevenire a accidentelor rutiere şi intervenţie realizate de către Poliţia Rutieră. Automobilul oferit poarta însemnele Poliţiei Rutiere şi este echipat cu aparatură specifică: rampă luminoasă, sirenă, staţii de emisie-recepţie TETRA (TErrestrial Trunked RAdio), aparat etilotest.

 

Adaugă un comentariu