Concept BMW pentru Gran Turismo 6

La 15 ani de la lansarea celebrei francize de jocuri Gran Turismo de catre PlayStation, BMW Group Design a evocat un concept virtual futurist exclusiv pentru Gran Turismo 6; BMW Vision Gran Turismo va avea premiera virtuala in cea mai noua intruchipare a simulatorului de jocuri. Coupe-ul sport dinamic combina genele de curse emblematice BMW cu libertatea de design inerenta intr-o masina virtuala si este o creatie unica pentru acest joc. Elementele aerodinamice derivate din experienta reala pe care BMW Group a dobandit-o pe circuit reprezinta cheia obtinerii unor timpi fantastici pe turul de circuit, a unei manevrabilitati de neegalat si a unui control foarte precis.

Crearea BMW Vision Gran Turismo inseamna fundamentul unei implicari continue a BMW in sfera jocurilor. Importanta in crestere a pietei jocurilor video – cu comunitatea activa a jucatorilor – permite conceptelor precum BMW Vision Gran Turismo, precum si modelelor BMW clasice si actuale nu numai sa fie vizualizate pasiv ca imagini sau trailere, ci si sa fie experimentate si conduse interactiv de milioane de oameni.

Simulatorul de jocuri Gran Turismo, castigator a numeroase premii, a fost lansat prima data in 1998. Varietatea de reproduceri aproape reale ale circuitelor, masinile autentice si grafica HD remarcabila il fac partenerul perfect pentru BMW Group. Odata incheiat procesul de design, BMW Vision Gran Turismo isi va face aparitia in joc.

Adaugă un comentariu