Conduci cu 160 km/h şi vântul bate cu 120 km/h. Ce viteză înregistrează radarul

Poliţia Română încearcă să se adapteze vremurilor şi foloseşte la maxim social media pentru a transmite mesaje. Cele mai multe dintre acestea vizează legislaţia rutieră.

Viteză de Formula 1 pe autostrada Bucureşti-Ploieşti! Ce a păţit şoferul

Dacă faci așa ceva la volan rămâi FĂRĂ PERMIS trei luni. De când se aplică legea

Cel mai recent post apărut pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne încearcă să răspundă unui cetăţean care a vrut să ştie cum poate un radar să-l surprindă circulând cu o viteză mare dacă şi vântul are aproape aceeaşi viteză.

Volkswagen CC este cea mai dorită maşină second! Dar merită banii?

Şi iată răspunsul autorităţilor:

“Întrebare primită pe Facebook MAI – “Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză înregistrează radarul ascuns prin boscheți? Ia jucați-o p’asta!”

Răspuns:

1. Având în vedere că limita maximă de viteză pe un drum național este 100 km/h, ceea ce va înregistra aparatul radar va fi o amendă foarte mare plus 90 de zile suspendare a permisului de conducere.

2. Dacă vântul are o viteză de 120 km/h, vă sfătuim să stați acasă…nu de alta, dar deja vorbim despre uragan și riscați să vă treziți pe mașină cu copaci, elemente de construcții sau chiar boscheții de care spuneați!

3. Până să o “jucăm p’asta!”, vă recomandăm să circulați cu viteza legală…ca să nu vă jucați cu viața dumneavoastră și a celorlalți participanți la trafic!
O zi frumoasă și cu zâmbet să aveți!”

Întrebare primită pe Facebook MAI – "Dacă merg pe un drum cu 160 km/h iar din față bate vântul cu 120 km/h, ce viteză…

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe 16 Iunie 2018

Pe de altă parte tindem să le dăm dreptate poliţiştilor pentru că săptămâna trecută un şofer a spulberat toate recordurile naţionale de viteză. Acesta a fost identificat pe autostrada Bucureşti-Ploieşti în timp ce conducea cu 274 km/h!!!

Adaugă un comentariu