Cristiano Ronaldo își mărește colecția de mașini rare cu un Bugatti Centodieci

Cristiano Ronaldo, probabil cel mai faimos fotbalist din lume are o colecție impresionantă de mașini rare. Recent, acesta a ales să-și extindă lista cu un Bugatti Centodieci.

Noul Bugatti Centodieci va fi fabricat în doar zece exemplare și marchează împlinirea a 110 ani de la înființarea companiei. Liniile sale sunt inspirate de modelul EB110. Exemplarul pe care tocmai l-a achiziționat Ronaldo va fi livrat într-o combinație de culori alb-negru, ce marchează câștigarea Campionatului Serie A din Italia.

Bugatti Centodieci este bazat pe platforma lui Chiron, dar este cu 20 de kilograme mai ușor. În același timp, puterea propulsorului W16 quad-turbo a fost mărită de la 1.500 la 1.600 de cai-putere. Hypercarul accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 2,4 secunde, dar viteza maximă este limitată electronic la 380 km/h, ceea ce îl face semnificativ mai lent decât Chiron. Prețul unui exemplar pornește de la opt milioane de euro.

Acesta nu este primul model Bugatti din colecția lui Cristiano. Colecția lui mai include un exemplar Veyron Gran Sport Vitesse și un Bugatti Chiron. Pe lângă acestea, vedeta Juventus mai are în garajul său două exemplare Rolls Royce (Phantom Drophead și Cullinan), un Lamborghini Aventador, un Ferrari F12 TDF, un Ferrari 599 GTO, un McLaren Senna, dar și mașini mai puțin exclusiviste, cum ar fi Mercedes-AMG GLE 63s, Chevrolet Camaro SS și Porsche 911 Turbo S.

Sursă foto: YouTube

Adaugă un comentariu