Culmea culmilor! Au dat drumul la pasajul de la Piața Sudului, dar traficul se blochează câțiva zeci de metri mai încolo

Circulația prin pasajul Piata Sudului a fost deschisă vineri pe cate un fir pe ambele sensuri de circulatie. Cu toate acestea, constructorii se confruntă cu o altă problemă.

Pasajul de la Piaţa Sudului a fost deschis, momentan circulaţia rutieră desfăşurându-se pe o bandă pe sens. Cu toate acestea, traficul nu pare să se fluidizat. Mulți dintre șoferii care vin prin tunelul rutier de pe sensul Niţu Vasile către Calea Văcăreşti se blochează câțiva zeci de metri mai încolo, când sunt nevoiți să stea la semafor. Zi de zi se formează la orele de vârf o coloană de câteva zeci de automobile.

“E o nebunie dimineața și seara! Intri în pasaj și nu prea mai ai unde să mai ieși, pentru că e o coadă foarte mare de mașini care stau la semaforul din apropierea mall-ului. Nu doar că nu au fluidizat traficul, dar mai rău l-au încurcat”, a declarat pentru auto-bild.ro Cristi, un conducător auto deranjat de situație. Acesta a adăugat: “Nu știu care este soluția, dar clar ar trebui ca constructorii să o găsească cât mai repede”.

Ce presupune pasajul de la Piața Sudului?

Când va fi finalizat, pasajul de la Piața Sudului va avea un tunel cu două benzi pe sens care va lega Calea Văcăreşti de strada Niţu Vasile, va avea patru pasaje pietonale, o legătură pietonală subterană între staţia de metrou Piaţa Sudului şi peroane ale staţiei de tramvai aflată pe şoseaua Olteniţei.

AICI SE BLOCHEAZĂ CIRCULAȚIA! ⇓

    mihaela says:

    nu acolo se blocheaza, ci in fata scolii 190.

Adaugă un comentariu