Cum a fost salvat un șofer vitezoman de o pasăre

Un șofer vitezoman a fost salvat de la o amendă zdravănă de o pasăre. Figura șoferului a fost mascată de aripile unei păsări, astfel că omul a scăpat de plata amenzii pe care, în mod normal, n-avea cum s-o evite.

Citește și

Respectivul șofer neamț se afla pe o porțiune de drum cu o limitare de viteză de 30 de km/h, dar el călcase accelerația și rula cu 54 km/h. Șoferul care a depășit limita de viteză la Viersen a scăpat însă de amenda de 105 euro, a notat bbc.com.

„Nu e o coincidență că Sfântul Duh a intervenit’, au spus cei de la poliție. „Am înțeles că a fost un semn divin și l-am lăsat în pace pe șofer de data aceasta. Dar sperăm că șoferul a înțeles că a fost un semn de sus și va conduce legal de acum înainte’, au scris cei de la poliția din Viersen.

Viteza excesivă este una dintre principalele cauze pentru care șoferii sunt amendați cel mai des. Deși aparatele radar arată clar că au depășit viteza regulamentară, conducătorii auto încearcă să se scuze în fel și chip. Iată trei dintre cele mai comune scuze cu care cu care șoferii încearcă să scape de amendă, dacă oamenii legii sunt îngăduitori. Scuze comune și amuzante.

taguri
Adaugă un comentariu