Cupra Formentor VZ5 primește o versiune și mai limitată: Taiga Grey

Producătorul spaniol aduce o notă în plus de unicitate modelului Cupra Formentor VZ5, odată cu lansarea producției versiunii limitate Taiga Grey.

Cupra Formentor este dedicat pasionaților auto și combină un șasiu avansat ce poate fi personalizat prin selectarea diferitelor moduri de conducere, o direcție progresivă, o transmisie cu schimbări rapide de trepte și o tracțiune integrală care pune în valoare resursele emblematicului motor de 2,5 litri TSI cu cinci cilindri, ce furnizează 390 CP și un cuplu de 480Nm.

Designul modelului Cupra Formentor VZ5 este accentuat prin adăugarea ediției limitate VZ5 Taiga. Aceasta este oferită în culoarea Taiga Grey, o culoare creată special pentru acestă versiune. Culoarea exterioară se potrivește cu interiorul specific – grafică progresivă pentru scaune oferite în Dinamica Black perforată și piele Nappa maro.

Fiecare CUPRA Formentor VZ5 Taiga Grey va include numărul autovehiculului gravat cu laser pe panoul ușii. Farurile Matrix LED, devin echipare standard pentru CUPRA Formentor VZ5.

Beneficiind de camera frontală a mașinii și funcții inteligente, sistemul Matrix LED poate regla dinamic distribuția luminii, iar deplasarea se poate face cu faza lungă pornită permanent, deoarece aceasta nu-i va orbi pe ceilalți participanți la trafic. Această tehnologie este disponibilă acum ca opțiune pentru modelele Cupra Leon, Leon Sportstourer și Formentor.

Producția modelului Formentor VZ5 Taiga debutează săptămâna aceasta, la fabrica mărcii din Martorell și este limitată la numai 999 de unități. Acest lot făcând parte din producția totală exclusivă Cupra Formentor VZ5 de 7.000 de unități.

Adaugă un comentariu