Dacia Lodgy debuteaza in Romania pe 6 iunie

Monovolumul Lodgy, cel mai recent model al mărcii Dacia, va fi lansat în premieră în România pe 6 iunie.

Lodgy va dispune de trei niveluri de echipare. Chiar de la al doilea nivel de echipare, Ambiance, se ofera standard sistem audio in format 2 DIN, cu MP3, conexiune Bluetooth, priza USB si comenzi pe volan. O alta premiera este limitatorul de viteza, disponibil optional pe versiunea de top Laureate. O noutate absoluta este si primul sistem multimedia cu navigatie pentru marca Dacia, disponibil optional, care include radio, USB, Bluetooth si sistem de navigatie integrat cu touchscreen de 7 inch. 

Gama de motorizari preia dieselurile economice si rafinate de la Duster, de 1,5 litri, cu 90 si 110 CP. Marea surpriza este primul turbo pe benzina din istoria lui Dacia. Acesta este un motor de ultima generatie, fiind lansat in acelasi timp pe faceliftul gamei Renault Megane. La doar 1,2 litri cilindree, motorul TCe 115 furnizeaza 115 CP, cu 10 CP mai mult decat 1.6 16V aspirat, dar consuma cu 25% mai putin. Dacia va oferi si o motorizare de baza pe benzina de 1,6 litri si 85 CP. 

Clienții din România au putut lansa comenzi pentru noul model inca din 7 martie, pretul de pornire fiind de 9.500 euro cu TVA.  

 

Adaugă un comentariu