Dacia Logan “10 ani” – editie speciala la aniversarea modelului romanesc de succes

La 10 ani de la implinirea momentului de cand a lansat primul model Logan, Dacia a facut publice informatiile despre un model aniversar. Acesta va purta numele de Dacia Logan “10 ani” si are la baza echiparea Laureate.

 

Totusi, editia aniversara aduce un pachet de optiuni unice pentru producatorul din Mioveni. Logan “10 ani” va fi oferit cu urmatoarele echipamente suplimentare fata de un Laureate normal: oglinzi retrovizoare cu semnalizare incorporata, montant central finisat cu negru, protectii laterale negre pentru portiere, faruri redesenate la interior, spoiler spate finisat cu negru in partea de jos, jante din otel de 16 inci cu un desen special. Totusi, cea mai importanta noutate este regasita la interior, unde modelul Dacia Logan “10 ani” primeste un sistem de climatizare automata, preluat de la Renault si care va fi disponibil doar pe acest model.  Interiorul mai propune ornamente si insertii noi, iar comenzile electrice pentru geamurile din fata sunt amplasate pe usa soferului. Alaturi de cele de mai sus, la interior, Logan “10 ani” ofera si sistemul MediaNav, pilot automat si volan imbracat in piele,  iar la exterior doua inscriptii speciale cu “10 ani”.

interior Dacia Logan "10 ani"

 

Dacia Logan “10 ani” – preturi si motorizari

Modelul aniversar poate fi comandat cu motorul 1.2 pe benzina de 75 CP sau cu 1.5 dCi de 75 CP, iar preturile sunt de 9.400 euro cu TVA, respectiv de 11.300 de euro cu TVA. Comenzile sunt deja deschide pentru doritori, insa editia va fi limitata la doar cateva mii.

Adaugă un comentariu