Cât costă opționalele de pe noua Dacia Sandero Stepway

Dacia a detaliat lista de dotări standard, echipări opționale și prețuri pentru Sandero Stepway. Media Nav de 8 inci costă 100 de euro.

Citește și:

Noile modele Dacia Logan, Sandero și Sandero Stepway – prețuri în România

eBussy, cea mai simpatică utilitară electrică, are prețuri de Dacia Spring

Dacia Spring provoacă noi tensiuni între sindicate și conducerea Renault

La începutul lunii noiembrie Dacia a publicat lista de prețuri pentru noile Logan, Sandero și Sandero Stepway, însă fără a intra în detalii privind dotările standard, lista de opționale și prețurile lor.

Însă au început să apară detalii despre nivelurile de echipări, dotări standard și dotări opționale, cu prețurile aferente. După cum deja am menționat în articolul anterior, Sandero Stepway este disponibil în două echipări: Essential și Comfort.

Nivelul de echipări Essential include jante de 16 inci, faruri eco-LED (faza lungă e pe halogen), DLR-uri cu LED, aer condiționat manual, geamuri față electrice, lunetă încălzită, sistem audio cu două difuzoare, ecran monocrom de 3,5 inch cu Dacia Media Control, sistem frânare automată de urgență, pilot automat, proiectoare de ceață.

Echiparea Comfort plusează cu climatizare automată, oglinzi electrice, scaun reglabil pe înălțime, volan îmbrăcat în piele, ștergătoare automate și geamuri electrice spate, alături de un sistem de infotainment Media Nav cu diagonală de 8 inci, cu Bluetooth, sistem audio cu patru incinte, senzori de parcare pe spate și volan îmbrăcat în piele.

Lista de opționale nu este stufoasă și nici scumpă. Spre exemplu, barele de pe plafon — care se pot transforma într-un suport de portbagaj — costă 150 de euro, în timp ce senzorii de parcare spate costă 100 de euro.

Dacă vrei să-ți ușurezi și mai mult parcările, poți opta unul din pachetele Parking. Parking 1 (350 €) include, pe lângă senzori, și o cameră de marșarier, în timp ce Parking 2 (400 €) adaugă pe lista de dotări și sistemul de avertizare pentru unghiul mort.

Mergem la interior și găsim opțiunea unui volan din piele (100 €) și pachetul Comfort (100 €), care include frână de mână electrică, card hands-free, bușon fără cheie și scaun cu reglare pe înălțime. Ambele sunt dotări standard în echiparea Comfort, alături de volanul îmbrăcat în piele.

Pe partea de infotainment, Dacia Sandero Stepway poate fi echipată cu Media Nav (100 €), care vine cu ecran de 8 inci, navigație (inclusiv harta României), Android Auto și Apple CarPlay wireless, două porturi USB și sistem audio cu 6 incinte. Această opțională este disponibilă doar pentru echiparea Comfort.

Echiparea Essential poate primi upgrade de infotainment cu pachetul Media Display, cu ecran de 8 inci, sistem audio cu patru incinte, Android Auto și Apple CarPlay (prin cablu), Bluetooth și un port USB.

via Automarket

Adaugă un comentariu