Dând unor angajați din Marea Britanie posibilitatea să proiecteze un automobil japonez, te alegi cu Nissan 20-23 Concept…

Nissan 20-23 Concept a fost proiectat de cei mai tineri designeri care lucrează la centrul NDE – pe larg, Nissan Design Europe. Dincolo de viziunea auto pe care o reprezintă, obiectul are o implicație aniversară: sărbătorirea a 20 ani de activitate pentru NDE.

De prezentarea oficială a lui Nissan 20-23 Concept s-a ocupat însuși deținătorul funcției CEO de la NDE, Makoto Uchida. Fetsivitatea neconvențională a avut loc la bordul unei barje ancorate pe Tamisa, chiar vis-à-vis de sediul NDE. Nissan 20-23 Concept poartă o inspirație competițională, venită deopotrivă din implicarea mărcii Nissan în Formula E și din universal curselor virtuale.

Denumirea lui Nissan 20-23 Concept face referire la cei 20 de ani de prezență NDE în inima Londrei, precum și la numărul 23, compus din cifrele 2 (ni) și 3 (san), a căror alăturare se traduce în japoneză prin „nisan'. De asemenea, Nissan 20-23 Concept duce mai departe lunga tradiție Nissan din domeniul hatchback-urilor și a mașinilor de oraș. Cu moștenirea mașinilor japoneze din seria Pike ale mărcii Nissan, cum ar fi Be-1, Pao, Figaro și S-Cargo, Nissan 20-23 Concept deschide o nouă pagină a temei respective în secolul 21.

Vorbind despre Conceptul 20-23 în cadrul prezentării de la Londra, Alfonso Albaisa, vicepreședinte senior Nissan pentru design global, a declarat: „Tânăra echipe de aici, de la NDE, a pornit de la o idee simplă: proiectarea unei mașini de oraș care să fie electrică, distractivă și pe care ți-ai dori-o pentru a conduce în fiecare zi prin Londra. Nissan 20-23 Concept este un hatchback compact puternic influențat de lumea curselor online. Îmi place povestea pe care o spune despre cum se intersectează lumea vieții moderne în oraș cu jocurile online și mobilitatea cu emisii zero.'

Adaugă un comentariu

Articole similare