De la ce benzinărie alimentează cititorii auto-bild.ro?

Alegerile conducătorilor auto nu sunt întotdeauna cele mai ușoare. Tocmai de aceea, în timp ce unii sunt clienți obișnuiți ai anumitor producători de carburant, alții alimentează la întâmplare. Totuși, de unde fac plinul unii dintre cititorii auto-bild.ro?

Redactorii auto-bild.ro au vrut să afle de unde fac plinul cititorii lor, astfel că i-au întrebat pe pagina de Facebook a revistei auto.

“Benzina de la MOL. Am prieteni posesori de avioane ultrausoare care functionează cu benzina auto si folosesc benzina de la ei, le-a iesit cea mai buna la analize. Motorina bag de la OMV, este rafinata si importată de la rafinariile Graz din Austria”, și-a explicat alegerea Ion Ungureanu.

Bogdan Mihai a completat: “Lukoil! Alimentez de peste 15 ani de la ei, atât benzină cat si motorină, fară nici o problemă!”. Laurențiu Petrescu alege un producător român: “Petrom de când mă știu. Nu am avut niciodată probleme”.

“Rompetrol. Alimentez de la ei de peste 12 ani cu benzină 95 și cu 98 și n-am avut niciodată probleme”, a scris Herdes Adrian.

De unde alimentează redactorii auto-bild.ro când iau mașini în teste?

“În general, alimentam de la toate statiile mari. Suntem de multe ori nevoiti sa apelam la statia la îndemână, din locul unde se desfasoara testele. Nu am avut probleme niciodata, dar poate am avut si noroc”, a spus Dragoș Craiovan, redactor-șef auto-bild.ro

Adaugă un comentariu